Blogging, X-factor pluss alt mulig annet!

Heisann! Lenge siden sist nå... Som alltid har jeg en unskyldning. Begge mine pc'er er på rep! Hvorfor spør du. Fordi jeg er vimmsete svarer jeg!!

PC 1: Når jeg fikk den tilbake fra rep første gangen manglet det en skrue. Jeg tenkte ikke noe over det så jeg var ikke akuratt forsiktig. Det endte med at jeg klarte å brekke skjermen fra tastaturet! Ja, jeg vet... Bare jeg som klarer det!!

PC 2: Etter å ha fått mini pc'n min tilbake fra rep ( Ja, jeg vet... må skjerpe meg ) levde den i et par uker... HELT til en natt da jeg kom hjem fra fest. Da så det ut som skjermen var knust! Helt erlig... Jeg aner faktisk ikke hvordan det skjedde!

MEN jeg lover at jeg skal blogge veldig mye fra pappas PC!

Over til noe helt annet!

                                                                                         X-Factor

Først må jeg klage litt!
Det er helt sykt at Elin Gaustad ikke kom videre! Hva Tenkte Peter på? Hun er en av de få som var med i år som synger rett fra hjertet. Hun lever for musikken hun skriver pluss at hun har en helt fantastisk stemme!Chand Torsvik... Hva skal man si? Jeg elsker hans lidenskap til musikk. Han synger også fra hjertet. Det er ekte!
Jeg har sikkert hørt på denne låta 100000 ganger, men jeg blir ikke lei! Om Chand ikke får platekontrakt da er det ingen som skal ha det!!
                                                                       Alt mulig annet!

Jeg vet ikke om dere har fått med dere at jeg går Male linja på Stovner vgs, men jeg trives hvertfall utrolig bra! Ja, greit jeg er faktisk ganske lei av og sparkle dører osv... Tviler på at jeg kommer til å jobbe som maler resten av mitt liv. Jeg hadde egentlig veldig lyst til å gå på Media, men der kom jeg ikke inn... Jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært kult å få jobbet innen tv/radio, men nå må jeg hvertfall fullføre det jeg har startet på så da tar vi det fra der :)


Klassen min! :D
34268609

4 kommentarer

Phillip

10.okt.2009 kl.23:22

Elin var drit flink, ja synd at hun gikk ut.

julie

11.okt.2009 kl.19:35

hun med grå genser på det klassebildet var digg :) ehe..

Kine

11.okt.2009 kl.20:54

kult bilde... det øverst på sia ( har ikke peiling på hva det kalles jeg da :P)

photoshop?

Phillip

13.okt.2009 kl.23:09

Jeg lagde det til heidi med photoshop yes 8D *skryte*

Skriv en ny kommentar

Heidi

Heidi

17, Oslo

En "stor" og "sterk" jente som blogger om alt og ingenting!

Kategorier

Arkiv

hits