Tenk litt på dem som ikke har noe du!Denne låta her er helt utrolig! Ikke bare er den fin, men inntektene går til en god sak!
Låta får en til å tenke på alle som gjør en innsats for at alle andre skal ha det bra. Det finnes så mange mennesker i verden som fortjener støtte og kjærlighet å denne låta handler om dem som ikke bare tar, men som også gir.
Tenk så heldige vi er. Ingen beskymringer fordi vi har litt penger. Vi kan sløse penger på alt mulig rart, men mens de fattige rundt om i verden som vokser opp uten foreldre må slite seg helt ut for å få noen få kroner til mat. Jeg sier ikke at man skal ha dårlig samvittighet for at man bruker litt for mye penger noen ganger, men jeg syntes at alle burde sende en sender en varm og kjærlig tanke som dem synger i låta.

Jeg kunne sikkert skrevet flere sider om dette temaet, men det er ikke noe vits.. Poenget mitt kom frem.
Dere som kjenner meg vet hvor engasjert jeg er i sånne temaer som dette, mens dere som ikke kjenner meg syntes sikkert at det bare er teit at jeg blogger om dette, men jeg bryr meg ikke om hva andre syntes! Det er bare sånn jeg er... aksepter det... eller bare ikke gjør det.. opp til deg :)

Hverdagshelter mer enn venner!<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Heidi

Heidi

17, Oslo

En "stor" og "sterk" jente som blogger om alt og ingenting!

Kategorier

Arkiv

hits