La Reidun (80 år) få beholde veggmaleriene!


Bilde tatt fra vg.no ( http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10001732 )

på vg-nett leste jeg akkurat en sak om 80 år gammle Reidun fra Trondheim som har et flott veggmaleri på verandaen. (Det på bildet over) Motivet ble malt i 2002 å hun fikk da beskjed etter at dette ble malt at borettslaget ikke kunne tilate slike motiv på verandaene. Saken ble ikke fulgt opp, så Reidun gjorde ingen ting med dette maleriet. Nå 8 år senere har borettslaget igjen tatt opp saken på generalforsamling der det ble bestemt at hun nå må male over dette flotte motivet. Lederen i boretslaget sier nå at denne gangen skal det skje grunnet flerall fra styret. Mange beboere i dette boretslaget er helt uenige å mener at Reidun burde få lov til å ha motivet på veggene. Dette har nå blitt en stor sak i media og på facebook har dte blitt opprettet grupper for å støtte henne. Min mening er at reidun burde få lov til å beholde motivet. Det er hu selv som har malt det å dette har stor betydning for henne. Hun klarer ikke lenger å gå ute i naturen så dette er noe som personelig betyr mye for henne. Så lenge det ikke er tagging og andre amatør bilder som kan provosere det er snakk om syntes jeg at Reidun skal få lov til å beholde det. Hvis ikke borettslaget kommer på en annen løsning for at hu skal få beholde det, nei da mener jeg personelig at hun må få lov til å beholde det.

Vis at du bryr deg! støtt Reidun!

9 kommentarer

Karoline

16.jun.2010 kl.21:04

Herregud, det blir for dumt..

Ingrid

16.jun.2010 kl.21:17

herregud, folk irriterer seg over så mye unødvendig!

Stine

16.jun.2010 kl.21:18

Kjempe fin blogg:)
Heizann, stikker bare innom for å ønske deg en fin kveld:)

Mikan

16.jun.2010 kl.21:24

Hun bor ikke så langt fra oss, og vi støtter henne 110%. Synes det er latterlig at de ikke kan gjøre ett unntak, hun har tross alt ikke så mange år igjen.

Er så fantastisk lei av at eldre blir så "overkjørt" i samfunnet. De har levd lenge, lagt til rette for oss alt vi har i dag, og så kan vi ikke gi de bitte litt tilbake. Det er ingen andre som ser maleriene, de er i hennes egen lille krok. Og ikke minst, de er vakre maleriene!!

Forstår at de ikke kan gjøre forskjell, for da skal "alle" ha andre farger osv. Men siden det var fra før, og hun har malt de selv, og hun er så gammel, MÅ det gjøres unntak!!

caroline haugen sivertsen

16.jun.2010 kl.21:29

Oj, hun var flink til å male!

Daniel

16.jun.2010 kl.21:39

Hvorfor skal hun ikke få beholde det? Det er jo kjempeflott malt!!

Ha en fin kveld!! :-)

Klemz Daniel

16.jun.2010 kl.21:39

For et utrolig nydelig maleri! Skjønner ikke hvorfor hun ikke skal få beholde det! Det er jo fantastisk! Nei det finnes så mange sære folk! Og om de nå lar henne beholde det og om hun kanskje skulle gå bort så burde det ikke males over! Det der er et minne!

Helene (inspirasjon)

16.jun.2010 kl.22:41

Bor ikke langt ifra henne og må ærlig innrømme at disse veggene på blokkene er hvite og kjedelige, men på verandaen hennes har hun satt sitt preg og det burde hun så absolutt få beholde. Så lenge hun bor der må hun få velge hva hun skal gjøre med veggene sine! Helt klart.

Støtter henne fult ut, heia Reidun

Skriv en ny kommentar

Heidi

Heidi

17, Oslo

En "stor" og "sterk" jente som blogger om alt og ingenting!

Kategorier

Arkiv

hits